Scroll
WHAT IS VMBA

CE ESTE VMBA

Academia de Baschet Vlad Moldoveanu (VMBA) este oglinda experiențelor acumulate de internaționalul român atât ca student și jucător în cel mai bine dezvoltat sistem sportiv la nivel de liceu și facultate, în Statele Unite ale Americii, dar și ca jucător profesionist și multiplu campion național în Italia, Franța, Grecia, Turcia, Polonia, Estonia și bineînțeles România.

 

Sportivii profesioniști de elită au un program de pregătire continuu, atât în sezon cât și pe timpul verii. În Statele Unite, pregătirea de vară a unui jucător este cea mai importantă parte din dezvoltarea individuală a acestuia. Restul anului are ca focus jocul de echipă, însă cele 4-5 luni fără meciuri oficiale trebuie să însemne pregătire fizică adecvată și multe antrenamente de individualizare cu un scop clar și bine definit.

 

Aceasta este ideea de bază ce stă la fundația academiei, împreună cu dorința lui Vlad de a sprijini jucătorii și jucătoarele din România și implicit dezvoltarea baschetului românesc, cu preponderență în segmentul juvenil.

27 IULIE - 4 AUGUST 2024

REVIEWS

RECENZII

Ai participat deja la VMBA?
Lasă o recenzie și împărtășește cu noi experiența

de care te-ai bucurat.