INSCRIE-TE LA CAMP VLAD MOLDOVEANU BASKETBALL ACADEMY
Scroll

WHAT IS VMBA

CE ESTE
VMBA

Academia de Baschet Vlad Moldoveanu (VMBA) este oglinda experiențelor acumulate de internaționalul român atât ca student și jucător în cel mai bine dezvoltat sistem sportiv la nivel de liceu și facultate, în Statele Unite ale Americii, dar și ca jucător profesionist și multiplu campion național în Italia, Franța, Grecia, Turcia, Polonia, Estonia și bineînțeles România.

 

Sportivii profesioniști de elită au un program de pregătire continuu, atât în sezon cât și pe timpul verii. În Statele Unite, pregătirea de vară a unui jucător este cea mai importantă parte din dezvoltarea individuală a acestuia. Restul anului are ca focus jocul de echipă, însă cele 4-5 luni fără meciuri oficiale trebuie să însemne pregătire fizică adecvată și multe antrenamente de individualizare cu un scop clar și bine definit.

 

Aceasta este ideea de bază ce stă la fundația academiei, împreună cu dorința lui Vlad de a sprijini jucătorii și jucătoarele din România și implicit dezvoltarea baschetului românesc, cu preponderență în segmentul juvenil.

INTRO SUMMER CAMP 2021

SUMMER CAMP 2021

REVIEWS

RECENZII

VOLUNTEER PROGRAM

PROGRAM VOLUNTARI

Activitatea de voluntariat in sport reprezinta un mediu excelent pentru dezvoltarea personala si interpersonala. Suntem in cautarea unor tineri activi, motivati cu un minim de experienta organizatorica, cu sprijinul carora sa desfasuram intregul camp in conditii cat mai eficiente si distractive. Participarea ca voluntar implica recompense sub forma unor obiecte de imbracaminte si accesorii comemorative pentru prima editie a VMBA Summer Camp precum si oportunitatea de a-l cunoaste pe Vlad Moldoveanu, unul dintre cei mai buni jucatori de baschet din istoria tarii noastre, impreuna cu colectivul tehnic format din antrenori si specialisti de renume.