Scroll

ABOUT VMBA

VMBA SUMMER CAMP

Stagiul de pregătire de vară pentru anul 2022 are ca principal obiectiv completarea pachetului de cunoștințe și abilități pentru sportivii cu vârste cuprinse între 9 și 18 ani, necesare practicării baschetului de înaltă performanță, atât în țară, cât și în străinătate.


Programul va fi structurat pe grupe de vârstă, sportivii de 9-12 ani (baieti si fete) vor fi îndrumați către pregătirea tehnică, cei de 12-15 ani (baieti si fete) vor beneficia de dezvoltare tehnică, fizică și psihologică, iar grupa de 15-18 ani (baieti) va efectua dezvoltare tehnică și psihologică pentru performanță în baschet. Această grupă se va axa mai mult pe îmbunătățirea tehnicii individuale și va avea câte două antrenamente în fiecare zi.

 

Evenimentul va avea loc în Bucuresti la Arena de Baschet si va avea o singura sesiune intre 11 si 16 Iulie 2022. Taxa de participare este de 1500 RON. Participanții vor primi echipament de antrenament, precum și alte surprize din partea organizatorilor și partenerilor evenimentului. Pe parcursul camp-ului se vor desfășura mai multe competiții de aruncări, skills, precum și turnee între participanți, toate cu certificate, trofee și premii pentru câștigători.

CAMP TEAM

ECHIPA SUMMER CAMP

REVIEWS

RECENZII