Scroll

ABOUT VMBA

VMBA SUMMER CAMP 2021

Stagiul de pregătire de vară pentru anul 2021 are ca principal obiectiv completarea pachetului de cunoștințe și abilități pentru sportivii cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani, necesare practicării baschetului de înaltă performanță, atât în țară, cât și în străinătate.

 

Programul va fi structurat pe grupe de vârstă, sportivii de 10-14 ani (baieti si fete) vor fi îndrumați către pregătirea tehnică, cei de 14-16 ani (baieti) vor beneficia de dezvoltare tehnică, fizică și psihologică, iar grupa de 16-18 ani (baieti) va efectua dezvoltare tehnico-tactică și psihologică pentru performanță în baschet.

 

Evenimentul va avea loc în două locații, pe terenurile de baschet Sport Arena din cadrul complexului Universității Politehnice din București și în sala de sport “Gabriela Szabo” din Voluntari și va fi condus de antrenori cu o vastă experiență internațională, Emmanouil Papamakarios, Thanasis Molyvdas și Kostas Mamalis.

 

Cele doua sesiuni ale camp-ului se vor desfasura intre 28 Iunie – 3 Iulie 2021 si intre 5 Iulie – 10 Iulie 2021 iar taxa de participare pentru fiecare sesiune este de 200 EUR. 

 

Participanții vor primi echipament de antrenament, precum și alte surprize din partea organizatorilor și partenerilor evenimentului. Pe parcursul camp-ului se vor desfășura mai multe competiții de aruncări, skills, precum și turnee între participanți, toate cu certificate, trofee și premii pentru câștigători.

CAMP TEAM

ECHIPA SUMMER CAMP 2021

REVIEWS

RECENZII

VOLUNTEER PROGRAM

PROGRAM VOLUNTARI

Activitatea de voluntariat în sport reprezintă un mediu excelent pentru dezvoltarea personală și interpersonală. Suntem în căutarea unor tineri activi, motivați, cu un minim de experiență organizatorică, cu sprijinul cărora să desfășurăm întregul camp în condiții cât mai eficiente și distractive. Participarea ca voluntar implică recompense sub forma unor obiecte de îmbrăcăminte și accesorii comemorative pentru prima ediție a VMBA Summer Camp, precum și oportunitatea de a-l cunoaște pe Vlad Moldoveanu, unul dintre cei mai buni jucători de baschet din istoria țării noastre, împreună cu colectivul tehnic format din antrenori și specialiști de renume.