Scroll

OBJECTIVES

OBIECTIVE

Viziunea pe termen lung pentru activitatea susținută a Academiei de Baschet Vlad Moldoveanu este dezvoltarea unui program anual cu durată de 8 săptămâni, care să se bazeze pe antrenamente de individualizare, pregătire psihologică și fizică. Un obiectiv suplimentar este identificarea sportivilor de perspectivă și sprijinirea acestora pentru obținerea burselor școlare sau sportive la instituții de învățământ cu program de baschet europene sau de peste ocean.

about agent image

VLAD
MOLDOVEANU

DESPRE VLAD

Vlad Moldoveanu este un jucător profesionist de baschet. Este născut în București, în data de 11 Februarie 1988 și vorbește fluent limbile italiană și engleză. Vlad are 2.06m înălțime și joacă pe poziția 4.

Absolvent al American University în Statele Unite ale Americii, Vlad are un bogat palmares de realizări individuale și de echipă, obținute în NCAA și ulterior că jucător profesionist.

Cariera de jucător profesionist include sezoane petrecute la Benetton Treviso, Le Havre, BC Kalev/Cramo, PGE Turow, Stelmet Zielona Gora, Demir Insaat Buyukcekmece și Ifestos Limnou, precum și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și CSO Voluntari în România. Vlad a avut participări în cele mai importante competiții la nivel european și internațional, printre care și FIBA EuroBasket, Euroleague, EuroCup, FIBA Europe Cup și VTB United League.

Că jucător al echipei naționale, Vlad Moldoveanu a câștigat FIBA Europe U18 Championship (Div B) și a fost căpitanul echipei la toate nivelurile de vârstă începând cu U14 până la seniori. A fost desemnat de 3 ori jucătorul anului în România.

Pentru detalii suplimentare puteți consulta pagina personală, aici.

TEAM MEMBERS

ECHIPA VMBA